Перший всеукраїнський книгооберт «Книга в мандрах»

Перший всеукраїнський книгооберт «Книга в мандрах»
Команда проекту «Реклама. Конспекти копірайтера» та Видавничий дім «Києво-Могилянська академія» розпочинаємо новий проект – «Книга в мандрах». Це перший всеукраїнський книгооберт, який об’єднає 26 українських міст. Ми разом з вами робимо велику справу – популяризуємо навчання та розвиток україномовної освітньої літератури.

Як відбуватиметься книгооберт?
 Цього року ми вперше відправляємо книгу у далеку мандрівку Україною. Один і той самий примірник посібника «Реклама. Конспекти копірайтера» побуває у 26 містах України. Там його зустрінуть наші хороші друзі – учасники книгооберту, які погодились долучитись до цієї важливої справи – заохочувати людей читати освітню україномовну літературу.

Детальніше про учасників команди дивіться на публічній сторінці проекту.

У кожному місті впродовж 17 вересня-22 листопада наші однодумці зустрінуть посібник та організують для нього креативний фотосет на фоні архітектурних пам’яток свого міста. Також вони залишать у книзі свій автограф та відправлять посібник у наступне місто. Зі списком міст та маршрутом посібника, ви можете ознайомитись за допомогою цієї мапи.


Всі учасники книгооберту по завершенню проекту «Книга в мандрах» отримають в подарунок свої примірники посібника про рекламу з автографом автора. Більше про посібник читайте тут.

Мрієте погортати книгу вже зараз? Зазирніть в інтернет-магазин видавництва «Києво-Могилянської академії».

Про старт книгооберту
Офіційний старт книгооберту відбудеться 17 вересня у Львові в рамках Форуму видавців. На цьому заході ми представимо наш посібник – друге видання україномовного посібника про рекламу «Реклама. Конспекти копірайтера» Сергія Трухімовича та розіграємо серед гостей та журналістів 2 примірники книги про рекламу.

17 вересня ми відправляємо посібник до Луцька і починаємо відлік мандрів– 26 міст та 2 місяці. За усіма новинами книгооберту ви можете слідкувати на нашій сторінці у Facebook.

Якщо вам сподобалась ідея цього грандіозного проекту і ви хочете долучитись до зустрічі посібника у своєму місті – пишіть нам на скриньку media@crespo.com.ua і ми познайомимо вас з представником книгооберту у вашому місті.
07.09.2016
-