Передпродаж! Довгоочікувана книга Георгія Почепцова

Передпродаж! Довгоочікувана книга Георгія Почепцова
Першими читачами нової книги Георгія Почепцова «Сучасні інформаційні війни», стануть відвідувачі львівського Форуму видавців, що пройде 10—13 вересня! Вартість книги становитиме 170,00 грн.

Сьогодні книгу можна замовити в і-магазині на нашому сайті за ПІЛЬГОВОЮ ЦІНОЮ.

У сучасному суспільстві інформація відіграє цілком нову роль. І це змінює правила гри у військовій, політичній та економічній сферах. Новий інструментарій привносить не лише значно дешевші засоби впливу, які досить часто навіть помітити складно, а й сприяє динамічнішому розвитку соціосистем.

Інформаційні війни можливі в різних сферах життєдіяльності й у всі часи: конкурентна боротьба точиться у політиці, бізнесі, економіці, соціальному житті. І цю боротьбу досить часто ведуть саме в інформаційному просторі. Адже це більш дешевий варіант агресивних дій, ця сфера ще не настільки ефективно захищена на законодавчому рівні, до того ж тут непросто розрізнити умисний і випадковий розвиток подій. 

Сучасні інформаційні війни — це квазі-агресивний інструментарій мирного життя, а не лише збройного конфлікту між державами. І постійний розвиток інформаційного простору продукує нові можливості для застосування цього інструментарію. Поява інтернету здійняла його до нових висот. 

Прийом замовлень триває до 31 серпня включно! Кожен, хто замовить книгу зараз, отримає її за пільговою ціною видавництва — 150,00 грн. 

УВАГА! Тираж видання обмежений.

Як оформити передпродаж?
  1. Замовити книгу за цим посиланням;
  2. Отримати лист-повідомлення та рахунок-фактуру від менеджера;
  3. Оплатити своє замовлення до 15 вересня до 23.59 години. Передпродаж можливий лише за умови передоплати;
  4. Очікувати на книжку. Доставка книги почнеться у першій половині вересня.
Просимо звернути увагу на те, що доставка є платною і здійснюватиметься за рахунок замовника згідно тарифів Нової пошти, Інтайм та Укрпошти.

 
08.07.2015
-