Що люблять читати знаки Зодіаку?

Що люблять читати знаки Зодіаку?

Любов до читання і певних жанрів літератури залежить від вашого знака Зодіаку. Дізнайтеся з книжкового гороскопу, кому з друзів подарувати фентезі чи любовний роман, а кому серйознішу літературу. Читайте книжковий гороскоп.


Овен


Овни здебільшого відверто нудьгують, якщо читають щось епічне, особливо якщо автор не пошкодував таланту і часу на розлогі описи природи. Вони люблять твори малих форм – оповідання, трохи менше — повісті. Овни з тих, хто охоче читає сповіді людей в жіночих та інших журналах. Вони переконані, що читання має бути для них, в першу чергу, «постачальником» емоцій.
 
Наша порада: «Маня». Отрада М.

Телець
 


Романи на тему любові написані для Тельців: це одні з найвдячніших читачів. Коли вони читають захопливі історії, то можуть забути буквально про все на світі. Тельці схильні ототожнювати себе з героями книг і здатні під час читання навіть зронити сльозу. Особливо зворушені читачки-жінки, коли після численних перипетій головна героїня знаходить щастя в обіймах красеня чоловіка.

Наша порада: «Грустить не буду больше. Японская повесть». Подоляка Андрій

Близнюки


Важко чітко визначити, що найбільше подобається читати людям цього знаку Зодіаку. Їх вибір багато в чому залежить від настрою. Одного разу їх тягне до літературної класики, а іншого цілком задовольнить комікс. Близнюки палкі шанувальники газет, читають їх щодня. Особливо уважно вони читають заголовки і часто жваво цікавляться всім, що пов'язано з медициною і наукою.

Наша порада: «Давньоруське любомудріє: тексти і контексти». Вдовина Ольга


Рак


Це неймовірно романтичні люди, тому не дивно, що вони обожнюють читати вірші. Раки просто не в змозі зрозуміти тих, хто поглинає детектив за детективом, жадібно ловить сенсації. Для них читання — це свято, яке потребує відповідної атмосфери. Рак вмощується у м'яке крісло, вмикає музику, внутрішньо налаштовується — і тільки тоді він готовий до занурення у світ улюбленої поезії.

Наша порада: Поезія


Лев


Лев твердо стоїть на землі і дотримується думки, що література , насамперед, повинна відображати життя. Саме реалістичність ці люди цінують найбільше. Леви недолюблюють фантастику, особливо наукову, вважаючи її надто далекою від дійсності. Набагато охочіше вони беруться за читання біографій та науково-популярної літератури, оскільки ті описують справжнє життя і реальних людей.

Наша порада: «Спогади». Полонська-Василенко Н.


Діва


Прагматичність, притаманна цьому знаку Зодіаку, позначається й на виборі книг. Представники цього знака Зодіаку хочуть поліпшити своє життя, тому з особливим задоволенням студіюють підручники, посібники. Саме їх вони вважають найціннішими і найкращими у світі книгами. Завдяки їм Діви вчаться користуватися комп'ютером, смачно готувати, шити, робити ремонт та інші настільки ж корисні речі.

Наша порада: «Дифузія інновацій». Роджерс Еверетт


Терези


Людей цього знака Зодіаку цікавить все магічне і загадкове, тому їм особливо приємне читання книг, наприклад, про нетрадиційну медицину і тонкощі мистецтва ворожіння. Дуже охоче вони читають гостросюжетні романи, не відмовляться від фантастики. Часто Терези «ковтають» матеріали про непояснені явища, а також про незвичайні місця планети.

Наша порада: «Паранормальные явления: попытка осознания». Бич Анатолий


Скорпіон


Цим людям подобається, коли навколо них щось відбувається. Вони вибирають книги зі стрімким сюжетом, що не залишає місця для нудьги. Затамувавши подих, читають детективи, трилери, будь-які твори з фабулою, що будується на таємниці. Але іноді їм хочеться почитати щось більш спокійне. Тоді пані беруться до жіночих журналів, щоб відчути себе стовідсотковими представницями прекрасної статі, а сильна стать студіює чоловічий глянець, особливу увагу приділяючи фотографіям привабливих персон.

Наша порада: «Військо Карла ХІІ на півночі України». Павленко Сергій


Стрілець


Вони з готовністю керуються рекомендаціями друзів і знайомих, на яких справили враження ті чи інші твори. Насправді для них немає великої різниці, чи буде це військовий роман чи повість про кохання. Головне — щоб вистачило ентузіазму дійти до останніх сторінок. Поруч із ліжком людини цього знака Зодіаку може лежати цілий стос початих книг і журналів. Дивлячись на неї, він обіцяє собі (вкотре!), що вже в наступні вихідні, безумовно, подужає їх усі до кінця.

Наша порада: дочитуйте! ;-)

 

Козеріг


Це великі любителі щоденної преси. Мало хто готовий так уважно, від початку до кінця, вивчати газетні колонки, не пропускаючи оголошень і новин спорту, яким у житті не дуже-то цікавляться. Деяких людей дивує така жага знань. Козероги ж вважають життєво необхідним чітко орієнтуватися в тому, що відбувається в навколишньому світі. Ситуацію в країні, на планеті в цілому вони сприймають так близько до серця, наче події розгортаються на їх власному подвір'ї.

Наша порада: «Мої правильні погляди на все». Колаковський Лєшек

 

Водолій


У літературі вони схильні шукати те, чого їм не вистачає в житті. На перший погляд, вони справляють враження спокійних людей, але люблять книги про різні сенсації, обожнюють фантастику. Героїв творів Водолії або люблять, або ненавидять, глибоко переживають разом з ними їхні пригоди. Часто вони аналізують, наскільки доречною є поведінка героїв у тій чи іншій ситуації, і розмірковують, як би вчинили на їх місці самі.

Наша порада: «Історія одного солдата». Скотт Уолтер Орр

Риби


Читання — це пристрасть людей цього знаку Зодіаку. Тому вони читають часто — в громадському транспорті, сидячи в черзі до лікаря або навіть сидячи за обіднім столом. Вони не уявляють себе без того, щоб перед сном не прочитати хоча б кілька сторінок — чого завгодно. У відповідному настрої ці люди люблять читати класичні романи, фантастику і фентезі. А коли Риби засмучені, полегшення їм приносить ... читання дитячих казок.

Наша порада: «Запах фіалки». Кобзар Володимир

Першоджерело: Predskazanie.ru

 

26.03.2015
-