Акція до дня відновлення Могилянки

Акція до дня відновлення Могилянки
19 вересня - день відновлення Могилянки

19 вересня 1991 року розпорядженням Голови ВР була відновлена діяльність Університету «Києво-Могилянська академія». Офіційне відкриття КМА відбулось 24 серпня 1992 року і стало своєрідним символом відродження України.

Академія створила та з 1992 року й до введення зовнішнього незалежного оцінювання успішно використовувала комплексне анонімне 7-модульне тестування з відкритою перевіркою результатів — унікальну в Україні систему конкурсного відбору вступників, яка унеможливлювала будь-які прояви корупції під час вступу. Могилянські інновації було використано під час розробки загальноукраїнської методики ЗНО. НаУКМА першим в Україні долучився до реформування третього циклу вищої освіти в межах Болонського процесу.

До складу НаУКМА входять Дослідницька бібліотека та Наукова бібліотека ім. Тетяни та Омеляна Антоновичів, фонди яких становлять більше мільйона книжок.


З нагоди Дня відродження Могилянки Видавничий дім "Києво-Могилянська академія" надає знижку ( 30%) на усі книжки, що вийшли друком у 2017 році й раніше.

Знижка не розповсюджується на книжки, позначені у каталозі трьома зірочками ***.

У електронному каталозі (http://publish-ukma.kiev.ua/ua/katalog/) є можливість сортування книг за ріком видання.


Акція діє до 1 жовтня 2020 року.
18.09.2020
-